Over Ons

Here we are…

“Mensen helpen, dat is wat wij doen”. Mensen helpen of organisaties helpen met ICT oplossingen. Een feilloos werkend ICT Netwerk ontwerpen, opleveren en onderhouden, met tevreden gebruikers en daarmee tevreden klanten als gevolg. Dit is wat ons als techneuten – of eigenlijk ICT nerds – elke dag motiveert.

Wij zijn ICT gedreven techneuten die het leuk vinden om zich elke dag opnieuw te buigen over netwerktechnologie, over Cloud solutions, over software ontwikkelen, problemen oplossen, maar het allerliefste er alles aan doen om juist problemen voor te zijn en deze te voorkomen. Daarom investeren wij veel tijd, geld en middelen in het zo optimaal mogelijk monitoren van de netwerken van onze klanten, op locatie en in de Cloud. Wij willen een zo diep mogelijk inzicht hebben in hoe alles werkt en daarmee uitval voorkomen. We zijn in staat om op afstand onze klanten zo veel mogelijk van dienst te zijn zonder de werkzaamheden te verstoren. Als het ons onverhoopt niet lukt om op afstand voldoende hulp te bieden, dan zijn we zo snel mogelijk ter plaatste om direct assistentie te verlenen en het probleem te verhelpen. Wij werken daarbij samen met onze techpartners, Microsoft, HPE Aruba en Solarwinds. Het resultaat is dat wij veel van onze klanten al meer dan 20 jaar bedienen.

Waarom zou u voor ons kiezen?
Kennis, motivatie en passie voor techniek. Dat zijn de voornaamste elementen waarvoor klanten voor ons kiezen. Wij leven ICT en de toepassing daarvan voor onze klanten. Wij leven ons in en ondersteunen, met onze kennis van ICT, onze klanten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Wij willen graag verantwoordelijk zijn voor de gehele ICT die daarmee hun succes mede kan bepalen. Het is simpelweg kicken als we met elkaar in staat zijn om de ICT van klanten zo te boosten dat het hun werk vergemakkelijkt of zelfs in staat stelt om sneller, beter of efficiënter te kunnen werken.

Die passie voor techniek komt tot uiting in de vele certificeringen die we behalen bij onze leveranciers, de examens die onze engineers met goed gevolg afleggen en de succesvolle projecten die we elk jaar aan ons trackrecord toevoegen. De beloning van al die inspanning is de waardering die wij krijgen van onze tevreden klanten. Dat is het belangrijkste en uiteindelijk waar we alles voor doen...

Kerncompetenties
De kerncompetenties waar wij ons op richten zijn Netwerktechnologie voor kantoorautomatisering - Microsoft Azure & Office365 -, het beheer van netwerkomgevingen, Software Development, de aanleg van WiFi netwerken binnen kantoren, maar ook in steden (FreeCityWiFi). En dat alles met het oog op Mobility.

Dit alles is inmiddels niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk en dat is ook de reden dat de gebruikers en hun mobile devices steeds vaker centraal staan. Alles staat dan ook steeds vaker in het licht van het ter beschikking stellen van de noodzakelijke faciliteiten die de gebruikers wensen. Dat is een vakgebied in beweging, in ontwikkeling en daar doen we graag aan mee.

Nieuwsgierig geworden? Een telefoongesprek of een goede kop koffie is vaak genoeg om te bepalen of er sprake kan zijn van een vruchtbare samenwerking. “Drinkt u de koffie zwart, alles erin of heeft u liever thee?”

Peter-Paul Solkesz, ceo, tel. 0653551361

;