WiFi Solutions

FREE CITY WIFI

Winkelend publiek en ondernemers in de binnenstad van Den Helder en de omliggende winkelgebieden en Julianadorp zijn blij met de komst van Free City Wifi in de winkelstraten en de winkelcentra. DRM ICT Solutions heeft met hardware van Aruba Networks een gecombineerd outdoor/indoor public WiFi netwerk aangelegd. Hierdoor kan het winkelend publiek, de toerist en de eigen inwoners gebruik maken en genieten van supersnel public internet. 

INZICHT

Het verschaft niet alleen de bezoeker van de respectievelijke gebieden internet access, maar geeft Citymarketing inzicht en duidelijkheid over drukte in de winkelstraten, hotspots in de winkelgebieden, looproutes van het publiek, piek- en daltijden en reacties op uitgezette marketingacties. Kortom, inzet en gebruik van public WiFi in de winkelgebieden en stranden draagt bij aan het realiseren van marketingdoelstellingen.

WIFI TRACKING & ALGEMENE VERORDENING PERSOONSGEGEVENS (AVG)

Met wifi-tracking worden gegevens verzameld en daarmee valt dit onder de Wet Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Via wifi-tracking worden locatiegegevens samen met het unieke nummer van een mobiel apparaat opgeslagen en verwerkt. Deze gegevens worden onmiddellijk en onomkeerbaar geanonimiseerd zodat dit niet te herleiden is tot een specifiek persoon. De gegevens worden maximaal 24 uur bewaard. Gebruikers van het publieke free city wifi worden hier op gewezen vóórdat zij gebruik kunnen maken van het netwerk en moeten hiervoor dan ook toestemming verlenen. Wij bewaken dit proces omdat wij weten hoe belangrijk 'privacy' voor iedereen is.

OOK INTERESSE?

Neem gerust contact met ons op zodat we ook voor u de mogelijkheden van implementatie van WiFi en/of beacon technologie in de publieke ruimte kunnen bespreken. 

;