WiFi Solutions

Zakelijk WiFi-netwerk

Altijd en overal online? Een nieuwe basisbehoefte is geboren. Naast een dak boven het hoofd, te eten en drinken, is de volgende vraag “wat is het wachtwoord voor de WiFi?” Waar we tegenwoordig ook zijn, we willen altijd en overal WiFi verbinding hebben. Bedrijven, verenigingen en/of instellingen willen hun medewerkers of bezoekers snelle en veilige WiFi kunnen aanbieden en dat natuurlijk zonder al te veel gedoe. Wij voorzien u graag van een goed, gedegen, veilig en ultrasnel WiFi netwerk dat aan al uw verwachtingen voldoet zodat u altijd en overal kunt genieten van snelle en veilige WiFi.

WiFi indoor en outdoor in diverse branches

Onze WiFi netwerken zijn ideaal voor de zakelijke markt, wij bedienen inmiddels diverse branches met onze WiFi oplossingen. Het onderwijs, de Retail, Bouw en Nijverheid, Hospitality, Recreatie & Leisure, binnensteden in het publieke domeinen natuurlijk de kantoren. WiFi voor binnen en buiten volledig met elkaar geïntegreerd zodat naadloos, altijd en overal gebruik gemaakt kan worden van ultrasnelle en veilige WiFi verbinding voor internetconnectie. Wij zorgen voor een betrouwbare en zeer goede online ervaring!

FREE CITY WIFI

Winkelend publiek en ondernemers in de binnenstad van Den Helder en de omliggende winkelgebieden en Julianadorp zijn blij met de komst van Free City Wifi in de winkelstraten en de winkelcentra. DRM ICT Solutions heeft met hardware van Aruba Networks een gecombineerd outdoor/indoor public WiFi netwerk aangelegd. Hierdoor kan het winkelend publiek, de toerist en de eigen inwoners gebruik maken en genieten van supersnel public internet. 

 

OOK INTERESSE?

Wilt u meer weten over professionele betrouwbare en veilige WiFi voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op zodat we ook voor u de mogelijkheden van implementatie van WiFi en/of beacon technologie kunnen bespreken. 

;