Verkada Smart Camera Solutions

DRM ICT SOLUTIONS IS OFFICIAL RESELLER VAN VERKADA 
Als official reseller van Verkada heeft DRM toegang tot de volledige kennis en knowhow van Verkada om u als klant, bij te staan bij elk vraagstuk waar de inzet van Smart Cameras bij kunnen dragen aan een beveiligings- en/of monitoroplossing. Er zijn diverse mogelijkheden waarbij een optimale inzet van netwerkcamera’s een toegevoegde waarde brengt.

“Met Verkada hebben we een oplossing gevonden die snel kan schalen en betrouwbaar beeldmateriaal kan opnemen zonder het risico van gegevensverlies. Als bonus is het een zichzelf verbeterend beveiligingssysteem dat continu evolueert met elke software-update.”

Verkada is een bedrijf dat bekend staat om zijn beveiligingscamera's, gebruiksvriendelijke software en gemoderniseerde technologie. Het werd opgericht door drie afgestudeerden van Stanford University in het jaar 2016. Later kregen ze gezelschap van de mede-oprichter van Meraki, nu Cisco Meraki. Sindsdien zet Verkada nieuwe standaarden voor cloudbeveiliging. Het bedrijf is van plan de wereld van de beveiliging van bedrijfsgebouwen te moderniseren. Het werd gelanceerd in San Mateo, Californië in 2016. Hoewel het bedrijf pas 3 jaar oud is, heeft het al de aandacht en het vertrouwen van mensen over de hele wereld gekregen. Verakada is ook vermeld in Fast Company, een toonaangevend technologiemagazine. Het heeft beveiliging geboden aan meer dan 2.500 organisaties, en 25 daarvan zijn Fortune 500-bedrijven.

Belangrijkste functionaliteit
Verkada is gebouwd met een geheel andere aanpak die zich richt op wat de klanten nodig hebben om hun gebouwen en bedrijven te beschermen. Het levert een geïntegreerde beveiligingsoplossing die teams helpt bij het beheer van beveiligingssystemen via een cloudgebaseerd opdrachtplatform. Dit maakt bewaking op afstand mogelijk door de integratie van toegangscontrole, videobeveiliging en sensoren.

De desktopversie en de geïntegreerde mobiele app maken toegang op afstand, het delen van video's, camera-activering, video-archivering, het toewijzen van machtigingen en het vergrendelen/ontgrendelen van de deur mogelijk.

De start-up werkt constant om alle andere Verkada-concurrenten te overtreffen. Het is er vast van overtuigd dat zijn platform en producten zullen dienen als basis van een breder bouwecosysteem en kansen voor morgen zullen creëren. DRM ICT Solutions vertelt u niet alleen graag meer, maar kan u ook voorzien in een desgewenste demo zodat u zelf kennis kunt maken met deze 'easy to use' oplossing met een ontzettend late Total cost of ownership door de standaard 10 jaar garantie. Neemt u gerust contact met ons op... 

;