Software Solutions

Nieuw of bestaand? 

U zoekt een nieuwe applicatie en komt de volgende vraag tegen: nieuwbouw of toch een bestaand product?

Wij kunnen voor u een nieuwe applicatie ontwikkelen, door deze vanaf een leeg vel te ontwerpen. Een applicatie op maat geeft u de mogelijkheid om een werksituatie te creëren zonder dat hiervoor compromissen hoeven te worden gemaakt. Vaak wordt nieuwbouw toch niet als optie bekeken, omdat dit hoge kosten en risico’s met zich mee zou brengen. Het is natuurlijk waar dat een nieuwbouwtraject veelal meer tijd in beslag neemt dan een pakket dat al klaarligt. Softwarepakketten zijn echter vaak moeilijk uit te rollen, zonder hiervoor dure specialisten van de leverancier in huis te hoeven halen. En als het pakket dan eindelijk draait, heeft u vaak een zee van functies waarvan u niet goed weet hoe u ze moet gebruiken of ze sluiten net niet aan op uw specifieke werksituatie of het pakket doet nou net niet die laatste 10% die zo belangrijk voor u was.

Door de eerdergenoemde factoren is het dus mogelijk dat nieuwbouw soms zelfs goedkoper kan uitvallen dan een pakket van de “plank”. Ook bent u met uw eigen software niet verplicht om dure contracten met leveranciers te sluiten en hoge licentiekosten te betalen.

Wanneer u kiest voor nieuwbouw bepaalt u dus zelf bij voor welke functionaliteiten u wel of niet wilt betalen. Daarnaast kunnen wij door het gebruik van geavanceerde technieken en bewezen projectmanagementmethodieken de risico’s tot een minimum beperken. Gemiste deadlines en onverwacht hoge kosten zijn dus geen issue meer.

Wie maken er al gebruik van onze diensten?

  • Engie
  • Gemeente Amsterdam
  • Gemeente Zaandam
  • ROC Kop van Noord-Holland
  • Taqa Energy
  • Total E&P Netherlands
  • Vermilion Oil & Gas Netherlands

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

;