My DRM

MyDRM maakt het mogelijk om op verschillende manieren gebruik te maken van cloud diensten. Afhankelijk van de wensen van de klant en de gebruikte systemen zijn er verschillende oplossingen voorhanden om de gewenste functionaliteit te leveren. Eén optie bijvoorbeeld is om volledig cloud-based te werken via onze Remote Desktop serveromgeving. In dit scenario bevinden alle programmatuur en gegevens zich in ons beveiligde datacenter. U hoeft alleen maar een verbinding op te zetten en u kunt aan de slag: behalve Remote Desktop client software hoeft er lokaal niets geïnstalleerd te worden.

Uw eigen software in de Cloud
Ook uw bedrijfssoftware kunnen wij in de meeste gevallen centraal aanbieden. Wanneer dit niet mogelijk of gewenst is, is een hybride scenario ook mogelijk. Hierbij neemt u een deel van de diensten af vanuit het MyDRM datacenter, terwijl u tegelijkertijd ook gebruik maakt van lokaal geïnstalleerde software of lokaal opgeslagen gegevens (de term hiervoor is on premise). Tenslotte is het ook mogelijk om cloud diensten van andere leveranciers te combineren met MyDRM. 

Microsoft 365
"Microsoft 365″ is de nieuwe naam voor de Office 365-abonnementsservice van Microsoft. Het bevat alles wat Office 365 bevat en meer. U kunt u abonneren op toegang tot Microsoft Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, 1 TB opslag in OneDrive, video-vergaderen & bellen met Teams en meer.

;