DRM Carib

Het beste van twee werelden...

DRM Carib is een dependance van DRM ICT Solutions en opereert al jaren op Curaçao. Vanuit dit eiland bestrijken wij het gehele Caribische gebied en hebben inmiddels werkzaamheden verricht op tal van de eilanden om ons heen tot aan Zuid Amerika aan toe.

Wij grossieren in kennis, kunde en ervaring op het gebied van ICT infrastructuren, Application Development, VoIP telefonie en het verzorgen van Opleiding en Training. Mede door onze vestiging in Nederland kunnen wij een flexibel product aanbieden en kunnen we gebruik maken van een enorme schat aan ICT kennis en ervaring.

Wij opereren vanuit ons gerestaureerde monumentale pand aan de Frederikstraat en zijn door deze centrale ligging in staat om zeer snel ter plaatse te zijn indien onze hulp op locatie gewenst is. Natuurlijk zijn wij in staat om tal van storingen en/of problemen op afstand (remote) op te lossen. Hiertoe loggen wij in op de systemen van onze klanten en zijn daarmee in staat om hulp te bieden.

Active monitoring & remote support

Om ervoor te zorgen dat de storingen tot een minimum beperkt blijven kunnen wij desgewenst uw netwerk en werkstations op afstand monitoren (24x7) en ingrijpen wanneer een storing zich dreigt voor te doen. Op die manier worden benodigde updates op tijd geïnstalleerd, is uw virusscanner altijd up to date en behoren harde schijven die vollopen tot het verleden. Op die manier zijn we in staat om zowel vanuit onze locatie op Curaçao, als ook vanuit onze locatie in Den Helder (NL) uw netwerk te bedienen. Hiertoe is het mogelijk om buiten uw eigen kantoortijden, toch werkzaamheden aan uw netwerk te verrichten zodat u als klant, hiervan absoluut geen hinder zult ondervinden. Het beste van 2 werelden combineren, dat geeft een zeker en veilig gevoel!

Mocht zich ondanks alles toch een storing voordoen of als u gewoon een vraag heeft, dan kunt u terecht bij onze helpdesk. Ook deze zijn verdeeld over Curaçao en Nederland. Tevens bezitten wij ook een servicepunt op Bonaire.

Kortom, een jong bedrijf, met een schat aan kennis en ervaring dat u graag van dienst is op het gebied van ICT, WiFi en VoIP telefonie.

;