Verkada Smarter Security, Safer Buildings

 

Bescherm mensen, bedrijfsmiddelen en privacy op grote schaal. Verkada wordt vertrouwd door meer dan 10.000 organisaties en bouwt fysieke beveiligingsoplossingen die naadloos integreren achter één cloudgebaseerd softwareplatform.

Invoering
Veiligheid stond voorop bij het ontwerpen van Verkada. Daarom hebben zij de videobeveiligingsinfrastructuur opnieuw ontworpen en een systeem gebouwd dat vanaf het begin veilig is.

Hardwarebeveiliging
Bij Verkada is cybersecurity geen last minute toevoeging. Zij bouwen hun apparaten veilig vanaf de allereerste stap, te beginnen met ons ontwerp voor de hardware en systemen die gegevens opslaan op de apparaten zelf.

Netwerk veiligheid
Netwerkbeveiliging is een van de meest kritieke componenten voor elke met de cloud verbonden infrastructuur. Bij Verkada doet men er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gegevens worden beschermd terwijl ze via het netwerk worden verzonden.

Cloud-beveiliging
Alles wordt gehost op de AWS-servers van Amazon, die de beste gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid ter wereld bieden.

Probeer Verkade gratis
Ervaar zelf de voordelen van Verkada's cloudbeheerde oplossing, zonder dat het u iets kost. Ontdek waarom meer dan 10.000 organisaties wereldwijd op Verkada vertrouwen om hun mensen, bezittingen en privacy te beschermen.

Ontworpen met het oog op eenvoud, bieden de vijf productlijnen van Verkada - videobeveiligingscamera's, op deuren gebaseerde toegangscontrole, omgevingssensoren, alarmen en bezoekersbeheer - ongeëvenaarde zichtbaarheid via één veilig cloudgebaseerd softwareplatform.

Yes I want that...

 

;