Training en Examens

Trainingen
DRM Trainingen heeft de beschikking over meerdere Microsoft gecertificeerde trainers die borg staan voor een adequate scholing en een up-to-date knowledge level van onze field engineers. Core business is echter het verzorgen van trainingen voor externe systeembeheerders, helpdeskmedewerkers en eindgebruikers.
Voor een overzicht en verdere inhoud van het Microsoft curriculum verwijzen wij je graag door naar Microsoft Learning.

Binnen onze locatie ’t Staetenhuys hebben wij tevens de beschikking over een aantal volledig geoutilleerde leslokalen voorzien van moderne computerapparatuur.

Examens
DRM is een geautoriseerd Pearson VueTest Center.
Hierdoor kunt u bij DRM onder meer terecht voor alle Microsoft examens.

Voor meer informatie en het boeken van uw examens kunt u terecht op de site van pearsonvue.

Lamark test center
Professionele examens verdienen een professionele omgeving. Examens zijn waardepapieren en veelal het eindresultaat van een opleiding. Aandacht voor het examenmoment is derhalve van belang. De panden waarin Lamark haar Test Centers onderbrengt, zijn kwalitatief hoogwaardig aan zowel de buitenzijde als binnenzijde. Het nieuwe Test Center concept van Lamark biedt een eigen receptie en speciaal ontwikkelde examenplekken. De Test Centers hebben een moderne en professionele uitstraling. DRM ICT Solutions huisvest in haar hoofdkantoor 't Staetenhuys in Den Helder het Lamark test-center. Voor een indruk en aanvullende informatie klik hier.

;